Registracija - Obavezne informacije
Unesite Korisničko Ime:
Samo za internu identifikaciju. (bez kvačica)
Email:
Ovo mora biti valjana email adresa.
Unesite lozinku:
Potvrdite lozinku:
Vizualna provjera:
Unesite znakove koji su prikazani na slici
Unesite znakove koji su prikazani na slici
Dali si robot?:
Sigurnosno pitanje: IZABERITE TOCAN ODGOVOR
Pristupom ovim stranicama prihvaćate sve rizike koji nastaju njenim korištenjem te prihvaćate da ćete upotrebljavati sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova; sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma [u daljnjem tekstu: Admini/ce] ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova.

Budite svijesni da mnogo materijala na ovom forumu predstavlja mišljenja i tumačenja prikupljena iz različitih izvora. S time što ste saznali ovdje slobodno širite i radite vlastita istraživanja prije svega zdravog razuma i na vlastitu odgovornost jer forumohalu.org ne preuzima nikakvu odgovornost prilikom prakticiranja bilo koje tehnike ili bilo koje informacije.

Svi sadržaji koji su objavljeni na forumohalu.org služe isključivo u informativne svrhe, i forumohalu.org ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije. Informacije o bolestima, alternativnim načinima lječenja su čisto akademske prirode i koristite na vlastitu odgovornost. Nikad ne zanemarujte savjet liječnika/doktora i ne odgađajte posjet liječniku/doktora ukoliko imate bilo kakve medicinske smetnje.

Admini/ce će u najkraćem mogućem roku izbrisati postove uvredljivog/nepoćudnog/nedopuštenog sadržaja, no, treba imati na umu da je gotovo (ne)moguće pogledati svaki post što će reći da postoji mogućnost da neki od postova takvog sadržaja ne bude izbrisan [stoga se ne ustručavaj obavijestiti Admine/ice o postojanju istog/ih].

Postanje uvredljivih, bestidnih, vulgarnih, klevetničkih, punih mržnje, prijetećih, seksualno orijentiranih sadržaja kao i bilo kojih drugih sadržaja koji krše zakon(e) nije dozvoljeno. Činjenje nedozvoljenog uzrokuje trenutno i trajno isključivanje osobe [činitelja/ice] s ovog foruma kao i obavijest provideru osobe [činitelja/ice] o učinjenom. Admini/ce imaju pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove s nedozvoljenim sadržajem.

Svi podaci, upisani prilikom Registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid ikojoj osobi [osim tebi, Admina/ica i onih-ako/što/kako podliježe zakonu].

Forum koristi tzv. cookies [kolačiće] za spremanje podataka na računalo kojim pregledavaš sadržaj foruma. Kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i služe samo i isključivo za bolji rad foruma. Tvoja e-mail adresa služi samo za Registraciju, te obavijesti vezane uz tvoj korisnički račun.

forumohalu.org privatno je vlasništvo i nije stacionirano u oblasti našeg jezičnog područja.
Svako kopiranje teksta ili širenje knjiga ne podliježe zakonu o autorskim pravima!
Nije dozvoljeno kopiranje niti prenošenje pdf. knjiga putem maila bez dozvole vlasnika foruma. Nasuprot tome, nitko s ovoga foruma ne odgovara za kršenje prava autora, već samo podržava njihovo djelovanje i kupovinu izložene literature.
Ukoliko bilo koji tekst, ili odlomak, završi na bilo čijoj stranici ili warez računu, mi ne odgovaramo za to.

forumohalu.org je organizacija koja širi i štiti, a ujedno i propovijeda, zakon Veda...Bog je Jedan, Jedan Jedini.

Vedsko znanje je Vječno i svima dano...

P.S. Ako ste zaboravili Vaš username i password nema potrebe za novom registracijom već nas kontaktirajte na: admin@forumohalu.org. Vaše odobrenje za registracijom nećete dobiti na mail, već se pokušajte prijaviti u roku od 48h, inače niste odobreni.

Ohalu Tim